بيمارستان مرکز بهداشت آزمايشگاه مرکزي اورژانس 115

مناسبت ها

سالروزشهادت حضرت امام جعفر صادق(ع) بر شیعیان راستینش تسلیت باد.

بسیج ملی کنترل فشار خون 27 اردیبهشت تا 15 تیرماه



راهنماي دريافت خدمات








اطلاعيه ها


لينک هاي مفيد































دانلود ها


بخش نامه های کاربردی












آموزش کارکنان












واحدهای ستادی


آمار بازدیدکنندگان

بازدیدکنندگان آنلاین : 47

بازدیدکنندگان امروز : 1

بازدیدکنندگان دیروز : 55

بازدیدکنندگان کل : 473955

 
امام حسن مجتبی(ع):خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه‏ اى براى آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از یكدیگر پیشى گیرند .

بیان مبحث تغذیه سالم در جمع طلاب حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان اردکان


روز چهارشنبه مورخ 14/6/97، جلسه آموزشی با موضوع تغذیه سالم با حضور جمعی از طلاب در حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان اردکان برگزار شد. در این جلسه آقای کمالی کارشناس تغذیه بیمارستان ضیایی اردکان درخصوص اهمیت تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری ها صحبت کرد و گفت: تغذیه یعنی رساندن مقادیر مناسب مواد غذایی به بدن به طوریکه اصل تنوع و تعادل مورد توجه قرار گیرد. یعنی از همه گروه های غذایی و طبق واحدهای مورد نیاز استاندارد مصرف شود. وی با اشاره به گروه های غذایی و میزان استاندارد مصرف آنها گفت: از گروه نان و غلات 6 تا 11 واحد، گروه سبزی ها 3 تا 5 واحد، میوه ها 2 تا 4 واحد، گروه گوشت 2 تا 3 واحد، گروه لبنیات هم 2 تا 3 واحد در روز مصرف شود و از حذف خودسرانه هر یک از گروه ها خودداری شود چون هر یک بر نوعی تأمین کننده مواد مغذی برای بدن هستند.
وی افزود: از گروه متفرقه که شامل چربی، روغن ها و شیرینی هاست بدلیل داشتن انرژی و کالری زیاد و مواد مغذی کم، به میزان کمتری مصرف شود.
در پایان جلسه ضمن بیان اهمیت هر یک از گروه های غذایی در سلامت بدن به سئوالات حاضرین نیز پاسخ داده شد.