بيمارستان مرکز بهداشت آزمايشگاه مرکزي اورژانس 115

مناسبت ها

میلاد سراسر نور خاتم انبیا، محمّد مصطفی(ص) و امام صادق(ع) و هفته وحدت بر همگان مبارک.

25 آبان ماه (16 نوامبر)، روز يادواره قربانيان حوادث ترافيكي را گرامي مي داريم.



راهنماي دريافت خدمات








اطلاعيه ها


لينک هاي مفيد































دانلود ها


بخش نامه های کاربردی












آموزش کارکنان












واحدهای ستادی


آمار بازدیدکنندگان

بازدیدکنندگان آنلاین : 46

بازدیدکنندگان امروز : 98

بازدیدکنندگان دیروز : 60

بازدیدکنندگان کل : 459802

 
حضرت رسول اکرم (ص): زمستان بهار مؤمن است. از شب های طولانی اش برای شب زنده داری و از روزهای کوتاهش برای روزه داری بهره می گیرد.

برگزاری کارگاه بیماریهای عفونی شایع در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردکان


به همت واحدهای آموزش کارکنان و مبارزه با بیماریها، روز دوشنبه مورخ 23/7/97، کارگاه آموزشی بیماریهای عفونی شایع با حضور پرسنل شبکه بهداشت از کلیه پست ها در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.
در این برنامه ابتدا حمیدرضا مروتی کارشناس مبارزه با بیماریها، درخصوص برخی بیماری های عفونی شایع نظیر بیماری های منتقله از آب و غذا، وبا، هپاتیت A، مالاریا به تفکیک مطالبی بیان کرد. وی با بیان راه های انتقال و چگونگی پیشگیری، کنترل و درمان این بیماری ها، رعایت توصیه های بهداشتی، آموزش به مردم علی الخصوص گروه های هدف خاص برنامه، غربالگری، بیماریابی و درمان به موقع را مهم دانست.  در ادامه محمدحسین نیکفرد کارشناس مسئول مبارزه با بیماری ها، پیرامون بیماری آنفلوآنزا و چگونگی کنترل و درمان بیماری صحبت کرد و گفت: برای افراد در معرض خطر و پرخطر واکسن آنفلوآنزا توصیه می شود  ولی در افرادی که به تخم مرغ حساسیت دارند، یا در تزریق قبل دچار عارضه شده اند و در کودکان زیر 6 ماه نباید واکسن تزریق شود. وی خاطر نشان کرد: اصلی ترین علامت بیماری آنفلوآنزا تب بالای 38 است و اهمیت بیماری از نظر سرعت انتشار و احتمال بروز عارضه و مرگ و میر در گروه های پرخطر است.
در پایان نیز حبیب مقنیان کارشناس مبارزه با بیماری ها، درخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، چگونگی ابتلاء به بیماری و نحوه برخورد با آن صحبت کرد و گفت: راه انتقال بیماری توسط گزش کنه آلوده،تماس با خون، ترشحات و بافت آلوده دام، انتقال انسان به انسان در عفونت بیمارستانی است. رعایت توصیه های بهداشتی بخصوص در تهیه و پخت گوشت، امعاء و احشاء دام بسیار مهم است چون عامل بیماری بسیار مقاوم در برابر حرارت است و در شرایط محیط تا مدت ها زنده می ماند.