بيمارستان مرکز بهداشت آزمايشگاه مرکزي اورژانس 115

مناسبت ها

ایّام شهادت مولی الموحدین حضرت علی(ع) و لیالی بزرگ قدر را گرامی می داریم.

بسیج ملی کنترل فشار خون 27 اردیبهشت تا 15 تیرماه



راهنماي دريافت خدمات








اطلاعيه ها


لينک هاي مفيد































دانلود ها


بخش نامه های کاربردی












آموزش کارکنان












واحدهای ستادی


آمار بازدیدکنندگان

بازدیدکنندگان آنلاین : 47

بازدیدکنندگان امروز : 41

بازدیدکنندگان دیروز : 50

بازدیدکنندگان کل : 472284

 
امام حسن مجتبی(ع):خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه‏ اى براى آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از یكدیگر پیشى گیرند .

برگزاری جلسه آموزشی تغذیه صحیح در رمضان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردکان


با توجه به حلول ماه مبارک رمضان، روز چهارشنبه مورخ 18/2/98، جلسه آموزشی تحت عنوان اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان با حضور سفیران، داوطلبین و مراقبین سلامت مراکز و برخی کارکنان ادارات در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان اردکان برگزار شد. در این جلسه خانم دکتر نبی متخصص طب سنتی پیرامون نحوه تغذیه سالم به خصوص در ماه مبارک رمضان گفت: در ماه مبارک رمضان، طبع معده سرد می شود پس نباید روزه را با آب سرد و دیگر مایعات سرد باز کرد چون یبوست، ضعف هاضمه، افزایش عطش و ضعف اعصاب را به دنبال دارد. وی درخصوص تفاوت افطاری و سحری گفت: در موقع افطار باید از غذاهای سبک و کم حجم نظیر سوپ کم حبوبات و غلات و سبزیجات بدون رشته، فرنی، شولی، حریره بادام، حلوا، خرما، چای کم رنگ، پنیر و گردو استفاده کرد و برای سحر کتلت، جوجه کباب، ته چین مرغ بدون ماست مناسب است.  وی ادامه داد: میوه باید پس از هضم معدی غذا یعنی 3-2 ساعت بعد از خوردن غذا تناول شود. خوردن هندوانه، هلو، خیار، خربزه باعث اختلال در دستگاه گوارش می شود. خوردنی مفید در ماه رمضان کاهو سکنجبین است.
وی افزود: شربت خاکشیر و تخم شربتی، شربت آبلیمو، سرکه شیره و  بوکردن گلاب و لیمو باعث کاهش عطش و تخم مرغ پخته، تن ماهی، چای پررنگ، قهوه، کاکائو، آب یخ باعث افزایش عطش می شود.